Prenočišča in gostinstvo v SlovenijiA ŠE JE KAJ PROSTO?

Zakaj nebi še malo ostali? Prireditev se je zavlekla pozno v noč? Bi si radi ogledali okolico? V SLOVENIJI imamo ogromno turistično infrastrukturo. Luksuzne hotele, apartmaje za družine, sobe za popotnike in kolesarje. Ste že prehodili vse vrhove slovenskih Alp? Ogledali vse jame, reke, slapove, smučali, drsali...

V Sloveniji lahko doživite marsikaj, drugje vam tega ne morejo nuditi. Zdravilišča, terme, kmečki turizmi...


Ogledi različnih pokrajin, da o kulinariki ne govorimo. Domače klobase, jota, pršuti, siri... Ja, ne boste lačni ne žejni, saj je Slovenija vedno bolj prepoznana tudi kot vinska dežela. Prijazni ljudje, ki so vas veseli in vam bodo radi ustregli.

SLO-LINK.SI

Slo-link.si vas bo usmerjal in pomagal, da boste dobili informacije, kam lahko greste kaj pojest, prespat in kakšne možnosti prometnih povezav imate. S slo-linkom želimo približat celotno turistično infrastrukturo vsem uporabnikom turističnih potovanj, prireditev .... itd. Tukaj boste našli kontakte hotelov, gostiln in vseh pomembnih subjektov, ki bodo prispevali, da boste uživali in se zabavali.


 


POKRAJINE

Prenočišča, gostilne in vse ostale podatke boste imeli razvrščene po SLOVENSKIH POKRAJINAH. V njih so zajeta vsa večja in manjša mesta, vsi ki so potrebni, da lahko neka prireditev ali izlet uspe.PODRAVSKA, POMURSKA, KOROŠKA, SAVINJSKA, ZASAVSKA, POSAVSKA, DOLENJSKA, OSREDNJESLOVENSKA, GORENJSKA, NOTRANJSKA, GORIŠKA, PRIMORSKA...

S pokrajinami pokrivamo celotno Slovenijo. Poskušamo na tak način naredit celoto po informacijah.

SLOVENIJA OD KOD LEPOTE TVOJE

Pesem in kraji vam ostanejo v srcu.


VINSKE CESTE


Slovenija je znana po vinogradih in dobrih vinih, zato vam priporočamo, da se ustavite na kakšnem kmečkem turizmu in preživite nekaj lepih dni v naravi in se morda naučite kako se naredi dobra kapljica, sir ali pršut.